Udgivet tor d. 28. nov 2019, kl. 18:16

Menighedsrådets Aktivitetsudvalg har i samarbejde med Unitas Rejser udarbejdet et program for en guidet tredages bustur tur til Sjælland, København og Skåne. Turen vil finde sted fra tirsdag den 7. april til Skærtorsdag den 9. april 2020.

Vær opmærksom på at tilmeldingsfristen er den 15. januar.

De lokale rejseledere er Sven Kjær og Finn Rønnow. Guider er cand. theol. Birgitte Bech og cand. mag Kathrine Bjerregaard.

Der vil være fokus på Valdemarernes og Hvideslægtens kirkebyggeri i 1100-tallet. Den første dag gøres der stop ved nogle af de markante kirker på Sjælland som f.eks. Sorø Klosterkirke, Fjenneslev Kirke og Sct. Bendts Kirke i Ringsted. Der overnattes på et godt hotel i Københavns centrum. Anden dag køres en tur over Øresundsbroen. Hovedvægten vil blive lagt på Lund Domkirke. Bussen er tilbage i København i god tid. Aftenen er til fri disposition til teaterbesøg eller lignende. Skærtorsdag er der mulighed for at deltage i højmessen i Københavns Domkirke. Herefter er der rundvisning på Christiansborg med ruinerne af Absalons borg og de kongelige repræsentationslokaler med Bjørn Nørgaards gobeliner. Bussen returnerer til Taulov Sognegård så der er mulighed for at få aftensmad sammen med de andre, der spiser skærtorsdagsmåltid i tilknytning til aftengudstjenesten.

Tag brochuren med detaljeret beskrivelse og praktiske oplysninger i våbenhuset eller sognegården. Her er der også en tilmeldingsblanket.

Prisen er sat til 3.995 kr. per person i delt dobbeltværelse. Prisen inkluderer guider, 2 x overnatning, 2 x morgenmad, 3 x frokost og 2 x aftensmad.

Kategorier Ukategoriseret