Dato Søndag d. 11. september 2022, kl. 16:00
Koncert med Dorthe Zielke og Søren Johansen

Taulov Kirke indbyder den 11. september til koncert med trompetist Dorthe Zielke og organist Søren Johannsen. De vil spille et populært program med musik af Haydn, Grieg, Dvorák, Piazzolla og Fabricius-Bjerre

De to musikere har spillet sammen i over 20 år, er kendte for deres medvirken ved DR’s radio- og TV-gudstjenester og har udgivet seks cd’er sammen. Dorthe Zielke har siden sin afslutning på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium spillet freelance i diverse orkestre i ind- og udland, herunder Det Kgl. Kapel, DR Symfoniorkestret, DR Big Bandet, landsdelsorkestrene, Radiosymfoniorkestret i Berlin og det turnerende Mahler Chamber Orchestra. Hun underviser Tivoli-Gardens trompetelever og på musikkonservatoriet i København.

Søren Johannsen fik sin organisteksamen fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, fortsatte med solistklassen sammesteds og havde sin debutkoncert i Helligåndskirken, København i 1995. Med det klassiske orgelrepertoire har han givet en række koncerter i Danmark og i udlandet. Han har opført J. S. Bachs samlede orgelværker 11 gange i koncertrækker og en gang over 22,5 timer i samme døgn, hvilket man kan finde i Guiness Book of Records 2001. Søren Johannsen er organist i Christians Kirke, København.