Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Onsdag d. 2. november 2022, kl. 17:30
Sted Taulov Kirke
Folkekirkekøkken

Det er hyggeligt at spise sammen med andre. Det er dejligt at spise mad, som andre har lavet til én. Det er herligt, når man ikke behøver vaske op efter måltidet.

Alle tre fordele kan man opnå ved at deltage i Folkekirke-køkkenet i Taulov Sognegård.

Det er fællesspisning den første onsdag i måneden. Kom alene - eller inviter en nabo, ven, veninde, ægtefælle eller kollega med. Kom, hvad enten du er ung eller ældre. Det er skønt at mødes på tværs af aldersgrupper.

Måltidet koster 50 kr. Tilmelding til kontoret (tlf.: 7556 2610) eller til Finn Rønnow (tlf.: 2399 3788)

Hvis man har brug for at blive hentet og kørt hjem igen, kan det sagtens lade sig gøre. Det skal man bare oplyse ved tilmelding.