Dato Torsdag d. 2. februar 2023, Kl. 10:00 til kl. 11:30
Sted Taulov Kirke, Holmemarksvej 2, 7000 Fredericia
Babysalmesang

Vi begynder med et nyt hold babysalmesang torsdag den 2. februar 2023 kl. 10 i Taulov Kirke. Forløbet strækker sig over 8 gange, hvilket vil sige, at vi mødes hver torsdag indtil 30. marts (undtagen torsdag i uge 7 hvor vi holder vinterferie).

Der kræves ingen forudsætninger. Vi lærer, mens vi gør tingene. Vi synger salmer og børnesange, rim og remser. Vi bruger stemmen men også resten af kroppen: med bevægelse, meget enkle danse og forskellige sanseoplevelser. Det koster ikke noget at være med, men tilmelding er nødvendig. Tilmelding sker på www.taulovkirke.dk hvor man også kan læse mere om babysalmesang. Vi sætter en begrænsning ved max 12 babyer på holdet.

Babysalmesangen ledes af organist Dorthe Gade og sognepræst Bente Hjul Johannessen, som du kan kontakte hvis du har spørgsmål.  (Tlf. 29 12 20 53, bhjo@km.dk)