• Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 4. juni 2019, Kl. 12:15 til kl. 21:15

Årets sogneudflugt tirsdag den 4. juni går til Flensborg. Her skal vi besøge Duborg-Skolen, som er et af det danske mindretals to gymnasier. Elever og lærere vil fortælle om skolens historie og aktiviteter.

Herefter møder vi Henrik Gram, der er arkitekt og tidligere leder af bygningsfredningsmyndigheden i Flensborg, Han giver en omvisning på Flensborgs gamle kirkegård, hvor vi særligt skal se Axel Bundsens kapel og Istedløven, som vogter over krigergravene og det dansk-tyske venskab på tværs af grænsen.

Opholdet går videre igennem Flensborgs gamle bykerne, hvor vi af lærer og byguide, Henrik Vestergaard, vil høre om det liv, der igennem tiden har præget byen bl.a. den omfattende romproduktion. Undervejs vil vi også besøge Helligåndskirken, hvor Bjørn Nørgaards kirkeudsmykning kan betragtes.

Aftensmaden indtager i bryghuset Hansens Brauerei. Inden turen slutter, tilbydes deltagerne kaffe og kage på Dansk Centralbibliotek, hvor landssekretær for Sydslesvigs Vælgerforening (SSW) vil fortælle om det aktuelle politiske arbejde bl.a. i landsparlamentet i Kiel og om den kulturelle situation for det danske mindretal.

Afgang fra Skærbæk Havn kl. 12.15.

Afgang fra Taulov Kirke kl. 12.30.

Forventet hjemkomst kl. 21.15.

Pris: kr. 250,- inkl. aftensmad og aftenkaffe. Betaling i bussen.

Husk at tage pas med!

Tilmelding kan ske til kirkekontoret på e-mail taulovkirketjener@gmail.com eller i tidsrummet 10 - 12 på telefon 75 56 26 10. Når I melder jer til turen, bedes I oplyse, om I vil med fra Skærbæk eller Taulov.