• Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 8. marts 2020, Kl. 19:30 til kl. 21:00

Johanne Skov Jensen har været medlem af Taulov Kirkes Pigekor i flere år og gjort en stor indsats i koret. Hun studerer nu medicin på Københavns Universitet og har fundet et nyt kor at synge i. Derfor var det naturligt at invitere hende og hendes dygtige kor til en koncert i Taulov Kirke.

Kolorit består af 18 sangere og har base på Østerbro i København. Dirigenten Niels Græsholm arrangerer selv en stor del af gruppens musik. I 2019 fejrede Kolorit 30-års jubilæum med en koncertrække rundt i hele Danmark samt en turné på Gotland. Kolorit har vundet flere internationale priser og har repræsenteret Danmark ved korfestivaler i hele verden.
Kolorit har en helt unik lyd, der forener latinamerikansk kormusik med nordiske salmer og viser. Argentinsk tango, cubansk son, dansk folkesang og svensk visetradition forenes i en unik koncertoplevelse. Tonesproget er hentet fra den særlige nordiske klang med inspiration fra både verdensmusikken, jazzen og det folkloristiske. Under koncerter synges der uden noder og på originalsprog, uanset om det er cubansk, argentinsk, venezuelansk, svensk eller dansk.