Torsdag d. 24. september 2020, Kl. 19:30 til kl. 22:00

Mikkel Wold: Længslen efter lykke og det meningsfulde liv.

At være lykkelig er tilsyneladende et af de højeste mål for mange. Men hvad er det at være lykkelig? For nogen handler det om en følelse. Men spørgsmålet er, om denne tolkning holder for en nærmere prøvelse. Mennesket har alle dage interesseret sig for hvad det vil det vil sige at leve lykkeligt og ofte hænger spørgsmålet sammen med at have oplevelsen af at have et liv, der er meningsfuldt. Men hvad vil det sige at livet har mening?

Mikkel Wold har siden 1994 været sognepræst ved Frederiks Kirke, kaldet Marmorkirken, i København. Han er desuden lektor i sjælesorg ved Folkekirkens Uddannelses- og Videns-center i Løgumkloster.
Han er en af landets mest populære præster, som folk kommer langvejs fra for at høre. Han også efterspurgt som foredragsholder og sjælesørger.

Sted Taulov Kirkevej 50, 7000 Fredericia