MAJ

Dato Mandag d. 24. maj 2021, Kl. 10:30 til kl. 12:00

Kastellet, Fredericia, mandag den 24. maj kl. 10.30

Vi håber på og regner med, at det er muligt at holde udendørs gudstjeneste Anden pinsedag. Derfor indbyder vi til fælles pinsegudstjeneste under åben himmel for alle sognene i Fredericia Provsti og for Den reformerte Kirke og Den katolske Kirke. I år er temaet ”På vej…”

Forud for gudstjenesten være mulighed for at vandre sammen med andre ”på vej…” gennem byen til Kastellet. Nærmere oplysning om dette vil senere blive offentliggjort bl.a. i Elbobladet og på provstiets hjemmeside: www.fredericia-provsti.dk

Man kan naturligvis også bare møde op på Kastellet. Nogle klapstole er sat frem, men medbring gerne selv noget at sidde på, hvis du har mulighed for det.

Musikken leveres af Fredericia Postorkester og korsangere fra provstiet.

Ved vedvarende dårligt vejr aflyses gudstjenesten.