Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Torsdag d. 2. september 2021, kl. 19:30
Sted Taulov Kirke, 7000 Fredericia
Nørklekoncert

HOLD MASKEN – HØR MUSIKKEN - nørklekoncert med Dorthe Gade, klarinet, Andrea Gade Lietzen, bratsch og Tanja Christiansen, orgel og klaver.

Alle – både med og uden håndarbejde ved hånden – er velkomne til at komme og ”strikke i takt”, mens der lyttes til iørefaldende musik for klarinet, orgel og klaver.  Andrea Gade Lietzen har spillet violin siden hun var 9 år gammel. I 2010 skiftede hun til bratsch og studerede på MGK Odense. Senere blev hun uddannet pædagog og studerer nu generel pædagogik på Aarhus Universitet.

Tanja Christiansen er organist i Hannerup Kirke og fejrede sidste august sit 25 års jubilæum ved kirken. Tanja er uddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium, hvor hun begyndte som ganske ung. Allerede under studiet havde hun embede ved forskellige nordjyske kirker. Tanja er desuden korleder for korene i Hannerup kirke.

Gratis adgang.