Dato Torsdag d. 12. august 2021, Kl. 19:30 til kl. 21:00

Nye salmer & Leonard Cohen sange

Den Nye Salmetrio præsenterer en række af de nye salmer i spændende arrangementer med undertoner af både jazz og pop og med masser af soloindslag. Efter en lille times koncert i kirken går vi over i Sognegården, hvor der er et efterfølgende traktement. Her fortsætter trioen med fortolkninger af Leonard Cohen sange. Den nu afdøde canadiske poet og sanger Leonard Cohen har aldrig været mere populær end lige nu, hvilket ikke mindst skyldes hans eftertænksomme og kloge tekster. Den Nye Salmetrio præsenterer ikke kun sange på engelsk, men også fortolkninger fra den danske hyldestudgivelse ”På Danske Læber”.

Den Nye Salmetrio består af Anette Buonaventzen: vokal, Pojken Flensborg: klaver og orgel og Ulrik Bust: saxofon. Anette Buonaventzen har sunget professionelt i 20 år i både danske og internationale sammenhænge, med bigbands og symfoniorkestre såvel som små konstellationer og i mange forskellige genrer. Pojken Flensborg er organist i Uldum kirke. Han er desuden meget aktiv som jazzpianist og koncertarrangør. Han spiller fast i flere forskellige grupper foruden de løsere engagementer. Pojken Flensborg har udgivet over en halv snes cd-album i eget navn og medvirket på mange flere. Ulrik Bust har primært beskæftiget sig med rock, pop, blues, soul og rock’n’roll. Han har spillet og indspillet med en lang række artister som Peter Belli, Rock Nalle, Anne Linnet, Henning Stærk m.fl.