Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Sogneudflugt

SEP
07

Sogneudflugt


Dato Tirsdag d. 7. september 2021, Kl. 12:00 til kl. 21:00
Sogneudflugt

Den årlige sogneudflugt er i år flyttet til september. Bussen kører fra parkeringspladsen ved Brugsen i Skærbæk kl. 12.15 og samler de resterende deltagere op på Taulov Kirkes parkeringsplads kl. 12.30.

Målet er Vikingemuseet Ladby lige syd for Kerteminde Fjord. Hovedattraktionen er vikingeskibsgraven. Gravhøjen er rekonstrueret, så man går ind i højen for at se Ladbyskibet. Vi vil få to guider til at fortælle om fundet og vikingetiden. Den ene guide i højen og den anden i det lille museum.

Der er kun en kort køretur til Johannes Larsen Museet. Vi begynder med at få kaffe og kage i Kaffehuset. Herefter er der lejlighed til at gå rundt på egen hånd, så man kan disponere tiden efter interesser. Det kan være Johannes Larsens villa og atelier, den faste udstilling med hans og andre fynbomaleres malerier eller den særudstilling, der kommer til sommer: ”Færøske billeder. Samuel Joensen-Mikines”. Joensen-Mikines kaldes “færøsk malerkunsts fader”. Hans livsgerning satte de små øer i det store Atlanterhav på det kunstneriske verdenskort. 

Når museet lukker kl. 17, kører bussen tilbage. Der bliver dog et ophold ved Fjeldsted Skov, hvor vi får aftensmad med en kop aftenkaffe.  

Afgang fra Skærbæk Havn kl. 12.15.

Afgang fra Taulov Kirke kl. 12.30.

Forventet hjemkomst kl. 20.30.

Pris: kr. 250,- inkl. kaffe og aftensmad.

Der er plads til 50 personer.

Tilmelding kan ske til kirkekontoret på e-mail jylb@km.dk eller på telefon 24 60 56 75 i tidsrummet 10 - 12. Når I melder jer til turen, bedes I oplyse, om I vil med fra Skærbæk eller Taulov.