Dato Onsdag d. 13. oktober 2021, Kl. 17:30 til kl. 21:00
Sted Taulov Kirke
Folke-kirke-køkken. Et fællesskab for dem som ønsker at spise sammen med andre.

Et fællesskab for alle, der har lyst til at spise sammen med andre. Frivillige laver dejlig hverdagsmad. Bagefter er der en kop kaffe. De 50 kr. måltidet plejer at koste, vil denne gang gå til Kirkens Korshærs varmestue. Tilmelding på tlf.: 75 56 26 10 (sognegården) eller 75 56 20 70 (Finn Rønnow). Hvis man har brug for at blive hentet, kan kørsel arrangeres.

Kirkens Korshær står bag en landsdækkende kampagne i uge 41: 11. – 17. oktober med overskriften ”Hjem for hjemløse”. Her i Fredericia bliver der også forskellige arrangementer, der vil gøre os opmærksomme på, at der findes udsatte medmennesker i vores samfund og at folkekirken tager ansvar for dem. Derudover er formålet også at indsamle penge til varmestuens arbejde.

Aktiviteterne i sognene i Fredericia vil prøve at indkredse, hvad det hjemlige består i. hvad er det at føle sig hjemme et sted? Det kunne være at have nogen at være sammen med, måske omkring et måltid mad. Mange af kirkerne har faste arrangementer, hvor folk kan mødes over en kop kaffe og kage eller et aftensmåltid. Så vidt muligt, vil de blive afholdt i denne uge. I Taulov kalder vi det ”Folke-kirke-køkken”. Det bliver afholdt onsdag den 13. oktober kl. 17.30. Man plejer at betale 50 kr. for maden, men denne gang vil kirken betale udgifterne, så beløbet i stedet kan gå til Kirkens Korshærs varmestue i Fredericia.