Minikonfirmander

Mini-Konfirmand

I foråret 2021 er minikonfirmandundervisningen henlagt til en enkelt dag:

Lørdag d. 29. maj for 3.A, Skærbæk afdeling  og søndag d. 30. maj for 3.B, Skærbæk afdeling. For nærmere oplysninger, kontakt sognepræst Bente Hjul Johannessen, tlf.: 2912 2053 eller bhjo@km.dk

Tilmelding for 3.A via linket Minikonfirmanddag for 3.AS | Taulov Kirke (kw01.net)

Tilmelding for 3.B via linket Minikonfirmanddag for 3.BS | Taulov Kirke (kw01.net)

”Store” konfirmander går til præst og bliver konfirmeret i 7.klasse; men allerede i 3. klasse kan man altså også gå til præst – så hedder det bare, at man er minikonfirmand!

Når 3. klasse går til minikonfirmand, så kommer man til at:

- høre gode historier fra bibelen

- se hele den gamle kirke; også de skjulte steder; og få en masse at vide om kirken: hvorfor er den bygget sådan? Hvad skal tingene bruges til?

- synge og lære nye salmer

- lave forskellige aktiviteter/lege

- være med til gudstjeneste

- og meget mere...