Minikonfirmander

Tilmelding til Mini-Konfirmand efteråret 2022

Nu er det muligt at tilmelde sig  til minikonfirmandundervisningen i efteråret 2022. Man tilmelder sig ved at klikke på linket nedenfor. Undervisningen vil være målrettet 3. årgang på Taulov Skole. I foråret 2023 vil undervisningen være målrettet 3. årgang på Taulov Skole.

Undervisningen finder sted otte onsdage i ugerne 40-41 samt 43-48 kl. 14.00-15.30 i Taulov Kirke og Taulov Sognegård.

Første gang hentes minikonfirmanderne på Taulov Skole. Herefter forventes det, at minikonfirmanderne selv finder hen til sognegården.

Hver gang begynder vi med at spise et stykke brød og drikke saftevand.

Som minikonfirmand, så kommer man til at:

- høre gode historier fra Bibelen

- se hele den gamle kirke; også de skjulte steder; og få en masse at vide om kirken: hvorfor er den bygget sådan? Hvad skal tingene bruges til?

- synge og lære nye salmer

- lave forskellige aktiviteter/lege

- være med til gudstjeneste

- og meget mere...